Zâmbește, ești Live!

Portalul Privesc.Eu este cel mai mare proiect de transmisiuni live din Republica Moldova și România. Proiectul, care transmite în direct cele mai importante evenimente din ambele țări a revoluționat în ultimii ani atât piața media din Republica Moldova, cât și cea din România.

Ideea le-a venit unor bloggeri din Chișinău, iar pe 5 iulie 2009 conceptul a prins contur. De-a lungul anilor, echipa s-a extins considerabil. Dislocați în cele mai mari orașe de pe ambele maluri ale Prutului, operatorii aduc, zilnic, direct în casele și oficiile Dumneavoastră, toate evenimentele de rezonanță: ședințele Parlamentului, Guvernului, conferințe de presă, summit-uri, congrese, întruniri, meciuri sportive, festivaluri etc.

Privesc.Eu nu face altceva decât să ofere tuturor posibilitatea de a urmări evenimentele la zi de la început până la sfârșit. Accesând www.privesc.eu, toți au șansa unică de a recepționa informația direct de la prima sursă și posibilitatea inedită de a trage concluziile fără intervenție, distorsionare și/sau cenzură, dar și de a analiza independent mesajul. În acest mod, se evită și comentariul jurnalistic, deseori restant la capitolul echidistanță. Oamenii din toată lumea trebuie să dispună de un calculator conectat la internet și, la distanța unui singur click, pot urmări evenimentul care-i interesează.

Potențialul Privesc.Eu nu se limitează aici. Toate evenimentele video transmise în direct sunt arhivate și stocate în biblioteca online a portalului. Acestea sunt disponibile la orice oră și pot fi vizionate sau preluate. Nu trebuie de omis nici chat-ul Privesc.Eu. Vizitatorii pot lăsa un număr infinit de comentarii, expimându-și opiniile despre ceea ce se difuzează.

Dacă inițial pagina www.privesc.eu era accesată de câteva zeci de persoane, în prezent, site-ul are o acoperire de-a dreptul impresionantă atât în lumea virtuală din Republica Moldova, cât și cea din România. Portalul www.privesc.eu este accesat lunar de circa 1,5 milioane de vizitatori unici. Cei care navighează pe Internet află despre Privesc.Eu și datorită televizorului (widget-ului), preluat de circa 4000 de site-uri din România și Republica Moldova. Widget-ul este plasat pe paginile electronice ale celor mai importante structuri guvernamentale, politice, instituții mass-media, blogosferă etc.

Conținutul Privesc.Eu poate fi downloadat, multiplicat și distribuit fără restricții, cu menționarea obligatorie a sursei, după modelul următor: Video oferit de Privesc.Eu sau Transmisiune în direct realizată de Privesc.Eu.


Echipa

Privesc.Eu este dezvoltat și întreținut pe entuziasmul, cunoștințele și dorința lor....