Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Gabriela Firea, Primar general al municipiului București: Bună ziua și mulțumesc foarte mult pentru că ați acceptat să ne întâlnim astăzi, pentru câteva clarificări foarte necesare aș spune eu. Aș începe prin a vă garanta încă o dată și a reaminti tuturor că am fost toată viața mea un om care a sprijinit cultura, care a sprijinit sportul, sunt membru al Uniunii Scriitorilor, sunt un om care apreciază și care promovează arta, cultura. Sunt un om care face sport și de asemenea am susținut întotdeauna mișcarea sportivă, toate aceste evenimente atât în spații deschise, pe străzi, în cartiere, în parcuri, cât și în spații închise. Din păcate declarația mea de aseară a fost prost înțeleasă sau poate nu m-am exprimat eu foarte bine, de aceea, prin intermediul presei vreau să fac câteva clarificări necesare.

M-am întâlnit astăzi cu membrii comisiei care avizează desfășurarea evenimentelor din capitală, am luat la cunoștință în același timp de multiplele reclamații, petiții, sesizări din partea bucureștenilor care sunt de multe ori deranjați de faptul că se organizează anumite evenimente, iar acești bucureșteni suferă din cauza traficului sufocant, a aglomerației, a faptului că parcările pentru care plătesc nu mai pot să fie folosite. De asemenea, foarte mulți părinți reclamă faptul că au probleme cu copiii mici, nu mai pot să doarmă din cauza poluării fonice.

Am propus așadar, să rezolvăm două mari probleme ale capitalei prin câteva acțiuni sinergice. În primul rând și în primul rând, capitala trebuie să fie una vie, cu foarte multe evenimente, atât culturale cât și sportive, cât și sociale. Cu toții trebuie să ne implicăm pentru acestea să fie cât mai bine organizate, cât mai des să aibă loc și de asemenea să li găsească locații potrivite, locații adecvate, locații centrale, locații ușor accesibile și din punct de vedere al metroului, al mijloacelor de transport în comun și al tuturor celorlalte căi de acces. Cele mai multe reproșuri din partea cetățenilor vin în special din pricina faptului că locații foarte bune nu sunt folosite, în schimb altele sunt supraexpuse. Și aș începe aici cu un exemplu, este vorba despre Piața Constituției, unde de regulă se organizează marile concerte din capitală. Când acestea sunt organizate, așa cum știți, Bucureștiul este paralizat și se pătrunde foarte greu în capitală, de asemenea cu toții avem de suferit. Există locații adecvate care pot fi puse la dispoziție, fie că este vorba despre parcuri, despre Arena Națională, despre Romexpo. Asta în funcție de numărul de participanți care sunt estimați de către organizatori că ar urma să vină la acel eveniment, în funcție așadar, de amploarea respectivului eveniment, dacă este concert sau un festival.

În acest moment, chiria pentru Piața Constituției, care este plătită de către organizatori către municipalitate, este una care poate fi considerată modică, este cea mai mică din Europa și probabil de pa Mapamond, circa 1600 de euro, nu se mai întâmplă așa ceva nicăieri în lume. Pe o zi de eveniment. În ceea ce privește celelalte locații și mă refer aici la Arena Națională de exemplu, unde s-au mai organizat câteva concerte importante cum ar fi Depeche Mode și altele sau Romexpo, chiria ar porni de la 5000 de euro și ar ajunge în jur de 15 mii de euro. În cazul Arenei Naționale ar mai trebui plătit și gazonul, pentru că acesta trebuie să fie refăcut în anumite zone după un astfel de concert. Acuma a intervenit problema că organizatorii ar putea să spună că le este dificil să se adapteze la prețurile și costurle europene și să plătească nu circa 1600 de euro cât costă acum o zi de blocare a Pieței Constituției, ci ceva peste 5000 de euro.

Vin și cu o soluție, o soluție constructivă, tocmai pentru a demonstra încă o dată și a le răspunde celor care au înțeles greșit mesajul meu de aseară că eu sunt un Primar general al capitalei care sprijină concret, nu doar cu vorbe, viața culturală a capitalei. Și viața sportivă, și viața socială. Vom discuta cu fiecare organizator de evenimente în parte și le vom propune parteneriate, așa cum s-a mai întâmplat și în alte ocazii, astfel încât să suportăm și noi parte din această chirie. Parte substanțială, nu ceva nesemnificativ. eu cred că nu este o pierdere, nu sunt bani aruncați pe fereastră, ci dimpotrivă, sunt o contribuție la viața culturală a capitalei, și de asemenea o contribuție la deblocarea orașului. Pentru că în momentul în care noi găsim locații adecvate și nu ai organizăm spre exemplu taote concertele în Piața Constituției ci le putem reloca la Arena Națională, la Romexpo, în Parcul Izvor sau în alte locații, automat, capitala nu va mai fi atât de blocată. Diferența de chirie o putem asigura din partea municipalității, intrând în aceste parteneriate cu organizatorii.

Acestea au fost precizările mele, închei spunând că în ceea ce privește alte evenimente stradale care s-au organizat în centrul capitalei și mă refer aici în Zona Muzeului Țăranului Român, în zona Muzeului Satului în alte zone pietonale, în centrul vechi, nu se pune problema ca acestea să nu mai fie organizate. Eu aseară nu m-am referit sub nici o formă la acestea, era vorba despre în special concerte de mare amploare car eblochează într-adevăt centrul capitalei și de asemenea, atât sudul cât și nordul Bucureștiului. Nu am făcut referire, repet, la aceste evenimente stradale care dau farmec capitalei și trebuie să fie încurajate să se organizeze cât mai mult și cât mai des, și de asemenea, Primăria capitalei prin instituțiile din subordine face acest lucru așa cum dumneavoastră cunoașteți. Dacă dumneavoastră aveți întrebări, vă stau la dispoziție.

Jurnalist: [idnescifrabil]... v-a sunat să vă întrebe măcar ce ați vrut să spuneți?

Gabriela Firea: Am citit și eu în presă că doamna ministru al culturii că ar fi scris pe facebook că dorește o întâlnire cu mine pentru a-i da clarificări în legătură cu inițiativa mea de a găsi locații potrivite pentru evenimentele sociale, culturale, sportive din capitală. Până la acest moment, doamna ministru Șuteu nu m-a contactat, dar vreau să fac o precizare: anul acesta, Ministerul Culturii nu a solicitat nici o avizare din partea Primăriei generale a capitalei pentru vreun eveniment cultural. Am verificat de asemenea în arhivă, nici în anii trecuți cei care au putut fi verificați într-un timp scurt, nu s-au solicitat organizări de evenimente culturale, la nivelul Primăriei generale a capitalei. Deci practic, nu prea înțeleg nemulțumirea doamnei ministru al culturii. Dacă are vreun eveniment în pregătire și dorește să obțină o locație, o avizare, cu siguranță întotdeauna am fost șirămân un om deschis. Probabil că a fost mai degrabă o declarație politică a unui tehnocrat.

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Le iau pe rând ca să fie răspunsuri concrete. Nu cunosc faptul că asociațiilor de biciliști li s-a răspuns că nu vor primi avizare, nu cred acest lucru, promit să mă interesez după această conferință și revin la dumneavoastră cu un răspuns. În primul rând bicicliștii folosesc anumite zone care sunt cunoscute, sunt știute și nu ei sunt cei care au blocat capitala în ultima perioadă, eu m-am axat în special pe marile concerte, marile evenimente pentru că acestea de fapt au dus la o blocare a capitalei în sensul propriu al cuvântului, nu evenimentele bicicliștilor și eu oricum merg pe bicicletă, sunt o susținătoarea a celor care folosesc bicileta. Apoi în ceea ce privește maratonul, m-ați întrebat de maraton, a fost abordat acest subiect, astăzi la întâlnirea cu comisia care avizează evenimentele culturale, sportive, sociale și de altă natură în capitală și deocamdată nu s-a primit solicitarea pentru acest an, dar vă spun de pe acum, mi-aduc aminte că anul trecut zona Pieței Unirii a fost blocată de maraton, vreau să sprijin acest eveniment, vreau să ne implicăm prin Direcția de cultură, sport, chiar să fim parteneri și cu siguranță vom găsi o locație bună, o locație potrivită, fără să blocăm cartierul Piața Unirii.

Jurnalist: Adică să alegem în altă parte?

Gabriela Firea: Să ne gândim împreună, n-aș vrea să spun acum concret.

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Dacă vor susține să rămână acestea, dar ne vom lua niște măsuri suplimentare, în primul pentru a informa populația din zonă pentru că să știți că un reproș al cetățenilor este și acela că nu-i informăm că se organizează acele evenimente. Pentru că foarte mulți poate ar vrea de acasă în acel weekend că le-ar fi mult mai ușor, deci a fost și o lipsă de informare din partea organizatorilor și a Primăriei capitalei atunci când o anumită zonă este blocată. Poate dacă învățăm de acum înainte să-i informăm pe cetățeni, să discutăm cu asociațiile de proprietari, să le spunem din vreme că se va organiza un eveniment în acea zonă, poate că reacția lor nu ar mai fi atât de virulentă și nu ar mai suna toți la dispecerat la și la Primăria capitalei șa la Poliția locală, dar totul ține și de cum știm să comunicăm ceea ce vrem să facem. Deci nu s-a luat încă în analiză maratonul, iar despre bicicliști, de asemenea nu se pune problema să nu poată să-și desfășoare activitatea. eu m-am referit aseară în special la marile concerte și s-a interpretat altceva.

Jurnalist: Erați în trafic și v-a deranjat... [indescifrabil].

Gabriela Firea: Nu e vorba că m-a deranjat pe mine personal că... vă pot spune exact, sâmbătă, la ora prânzului, coada de mașini era mai departe de Piața Presei Libere, era chiar în sus spre Băneasa, am crezut că este un accident nu știam ce s-a întâmplat, am sunat la Poliția locală să aflu, am încercat să ajung cât mai repede, de fapt, bulevardul Chiselef era restricționată circulația pentru că se desfășurau acțiuni sportive. Chiar m-am dus să mă uit, fiind și foarte cald afară erau puține persoane care jucau tenis în mijlocul străzii, în mijlocul bulevardului, în schimb, tot traficul era deviat către alte artere, către alte bulevarde, îngreunând foarte mult traficul din acea zonă, pentru că așa cum știm, într-adevăr duminica este mai lejer dar sâmbăta sunt multe companii și instituții care încă lucrează și mulți bucureșteni merge la piață sau merg să rezolve anumite probleme administrative, deci nu putem spune că sâmbăta este o zi foarte lejeră în trafic.

Cred că putem împreună cu organizatorul să găsim o soluție bună, astfel încât să dăm un exemplu că susținem mișcarea sportivă, că o încurajă, că vrem să dăm de exemplu copiilor noștri, tinerilor noștri. Pentru clee 5 persoane care jucau tenis pe Chiselef, în schimb sute, sute de alte persoane erau blocate în trafic și era vorba și de pierderea de vreme, era vorba și de neplăcerea combustibilului consumat și am mai văzut o reacție pe care aș vrea să o comentez puțin, în ultimile ore, că trebuie să ne coupăm în capitală de oameni, și nu de mașini. Perfect adevărat, dar în acele mașini sunt tot oameni, că ele nu merg singure pe stradă, în mașini sunt părinți, sunt bunici, sunt copii, sunt salvări, sunt taxiuri. Deci cred că trebuie să avem grijă de toți oamenii, fie că sunt pietoni, fie că sunt conducători sau transportă alte persoane, grija trebuie să fie pentru toată lumea, îmi pare foarte rău că s-a creat acest sentiment că dau prioritate mașinilor și nu oamenilor. Am primit mai multe mesaje pe e-mail chiar înainte să vin la această scurtă declarație, cu rugămintea să dau prioritate cetățenilor și nu mașinilor. Păi și în mașini sunt tot oameni, că doar nu circulă singure.

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Nu s-a luat astăzi o decizie concretă ți-n orice caz, măsurile nu sunt reatroactive, toate evenimentele care sunt deja în derulare, ele trebuie să-și parcurgă. pe viitor cred că ar fi mult mai înțelept să găsim alte zone, alte locații, tot centrale, tot expuse , tot cu acces direct în care să organizăm evenimente sportive, nu cred că într-o altă capitală europeană, un bulevard atât de important cum este Kiselef este blocat, restricțonat weekend de weekend și deviat tot traficul pentru iubitorii de sport care pot să facă același lucru pe o stradă adiacentă, pe un bulevard adiacent, într-un cartier adiacent sau într-un parc alăturat. Asta nu înseamnă că nu iubim sportul dacă nu jucăm tenis pe Kiselef, dar deocamdată acel eveniment nu are cum să fie blocat pentru că a primit deja aprobările...

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Am solicitat, mulțumesc pentru întrebare, am solicitat comisiei pentru avizarea evenimentelor din capitală, ca într-un timp foarte scurt, în colaborare cu celelalte instituții din subordinea Primăriei generale a capitalei să vină cu propuneri concrete de alte spații, de alte zone, de alte terenuri care să poată să fie amenajate pentru evenimente. Atât sportive, culturale, sociale, astfel încât să fie evitată zona zero, cea care practic provoacă cele mai mari blocaje în capitală.

Jurnalist: Voiam să vă întreb legat de parteneriatele pe care intenționați să le încheiați cu organizatorii vor fi din partea primăriei vre-un aport la cheltuieli sau și la beneficii, mai exact la profiturile pe care le-ar putea obține din vânzarea de bilete la concerte?

Gabriela Firea: Haideți să luăm un exemplu concret. Pentru cei care au venit puțin mai târziu la declarație. În acest moment, Piața Constituției se închiriază de către un organizator de mari evenimente, mari concerte, în urma cărora se obțin sume fabuloase și foarte bine că se întâmplă așa, întotdeauna am încurajat dezvoltarea capitalului, 1600 de euro pe zi. Repet, cea mai mică chirie din Europa, din lume și așa mai departe. Dacă se relochează un concert din Piața Constituției pe Arena Națională sau la Romexpo sau la Parcul Izvor, dar în special mă refer aici la Arena Națională sau Romexpo, chiria ar începe de la 5 mii negociabili la Romexpo și la Arena Națională pornește de la 15 mii și cu sublinierea faptului că trebuie reparat și gazonul afectat. Tocmai pentru a nu apărea interpretarea că aceste firme de impresariat ar trebui să plătească mai mult la municipalitate și iată poate nu vor mai organiza anumite evenimente, repet, deși profiturile sunt mari, am considerat că este oportun să intrăm în aceste parteneriate, pentru a-i sprijini la plata chiriei, dar vă dați seama că nu ne-am gândit că acuma să luăm pe partea cealaltă profit, adică ori îi ajutăm, ori nu-i ajutăm. Acea investiție, acea investiție fiind una în mediul cultural, în mediul sportiv, în diversitatea evenimentelor care se organizează în capitală.

Concret, acum dacă se organizează în Piața Constituției, primăria primește pe zi 1600 de euro și nu are alte beneficii decât probabil niște bilete, nu probabil, sigur niște bilete care se dau unor angajați probabil ai primăriei și către alte instituții. Tot așa, îi ajutăm să organizeze aceste evenimente fără să le percepem ceva anume în schimb. Considerăm că această investiție este în viața culturală a capitalei, nu dorim să obținem un profit, dar tocmai pentru a nu se interpreta că dorim să-i scoatem dintr-o locație foarte ieftină, repete, de 1600 de euro pe zi și să-i ducem într-una de 5000 de euro la Romexpo sau...

Jurnalist: Și cum procedați? le dați banii ca să plătească ei chiria?

Gabriela Firea: Sigur că da, păi nu s-au mai făcut parteneriate? între Primăria generală a capitalei, facem parteneriat. Facem parteneriat. Vă rog să mă întrebați, pentru că...

Jurnalist: plătiți o parte din chirie?

Gabriela Firea: Haideți s-o luăm concret. Deci, Arena Națională este în administrarea ALPAB, din subordinea Primăriei generale a capitalei. În acest moment, dacă organizăm un eveniment, dacă o firmă organizatoare dorește să închirieze Arena NAțională, plătește între 15 și 45 de mii de euro chiria, incluzând reparațiile pentru gazon și atunci eu am venit și am spus așa: dacă cei care nu vor mai putea folosi Piața Constituției și vor fi relocați către Arena Națională vor reclama faptul că trebuie să plătească o chirie mai mare și că poate vor renunța să aducă anumite concerte în București, deși mă îndoiesc pentru că aici sunt condițiile financiare cele mai bune în captală, dar ne luăm și această măsură, îi sprijinim în sensul, fiind, repet, ALPAB în subordinea Primăriei, să nu mai plătească chiria, dar trebuie măcar să plătească o parte din sumă reparații pentru gazon și așa mai departe. Totul la discuție cu organizatorii și totul la negociere bineînțeles cu organizatorii și numai după aprobarea unui regulament de funcționare a acestor evenimente.

Eu astăzi v-am spus ce s-a discutat la prima ședință pe care am avut-o cu comisia de avizarea a evenimentelor. Nu v-am spus că deja s-a tras o concluzie și deja s-a scris regulamentul. Urmează să-l scriem și să-l facem public. Bineînțeles un regulament care va trebui să fie respectat de noi toți, precum și de firmele organizatoare, după ce voi primi într-un timp foarte scurt locațiile despre care v-am vorbit, locații unde să poată să fie relocate anumite evenimente din capitală. Nu toate. Multe își vor putea desfășura în continuare activitatea pe actualele locații, altele despre care se va spune că sunt cele care îngreunează cel mai mult traficul, doar acelea vor fi relocate. Am spus în 2-3 zile maximum să vină cu un proiect care să conțină mai multe locații posibile, din care organizatorii să-și poată alege. Poate unele dintre ele sunt mai adecvate chiar și decâtele care sânt în acest moment.

Jurnalist: [indescifrabil]... ar trebui să facă un parteneriat cu primăria...

Gabriela Firea: Da, cu primăria, da.

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Repet, este un venit foarte important, dar în acest moment tocmai vă spuneam și credeam că s-a înțeles. În acest moment, repet, un organizator de evenimente plătește 1600 de euro.

Jurnalist: Dacă-i dați și aprobare. Dacă nu-i dați?

Gabriela Firea: Păi s-a dat și dăm. Vrem să dăm. Ideea e să se dea aprobare. 1600 de euro pentru o zi, chiria Pieței Constituției. Dacă eu acum în fața dumneavoastră și vă spuneam: nu mai aprobăm concerte mari în Piața constituției unde se plătește chirie de 1600 de euro, ci relocăm la Arena Națională, probabil unii dintre dumneavoastră ați veni să spuneți da, dar acolo este foarte scump și organizatorii de aceea preferă Piața Constituției care blochează toată capitala, pentru că acolo este ieftin, cel mai ieftin din Europa. Și atunci am venit cu această soluție discutată în primă fază cu toții colegii care au fost la această întâlnire, tocmai ca o dovadă în plus că mă interesează foarte mult să sprijinim activitatea artistică, activitatea culturală, activitatea sportivă, venim cu o investiție și vă spun și de ce. Toate aceste direcții de specialitate din Primăria generală a capitalei au fonduri, au bugete și organizează evenimente. Cred că este mai corect să ne uităm pe aceste bugete și decât să organizăm 500 de evenimente mici pe care nu le sesizează foarte multă lume, poate că mai degrabă organizăm niște evenimente care să lase totuși ceva în urma lor. Să lase o impresie și să fie de anvergură.

Eu haideți să vă dau anecdotic, să vă dau un exemplu anecdotic, pentru că am ajuns aici, în această situație. Cred că cei care vin mai des la Primăria generală a capitalei cunosc instituția CREAT, o cunoașteți, care a fost înființată pentru sprijinirea tradiției, artei populare, autenticului. Eu prin asta înțeleg faptul că această instituție CREART, trebuie să organizeze manifestări culturale din zona folclorului, tradiției, muzică folclor, dansuri populare, anumite zone care să fie reprezentate, poate Festivalul Iei, tot ceea ce ține de autentic, de tradițional, de folclor. Pentru că așa este numele. Săptămâna trecută am fost apelată să dau o aprobare pentru ca acceastă instituție să intre în parteneriat cu o agenție de impresariat care organizează concertul trupei Michael Jackson și primăria să plătească 50 000 de euro prin CREART aestui organizator de evenimente. Eveniment aprobat de fostul Consiliu general și suma fiind deja virată în bugetul CREART, de 50 000 de euro. În primul rând eu mi-am pus întrebarea cum poate o instituție care organizează evenimente tradiționale, strămoșești, să investească, să intre în parteneriat cu o companie care aduce un concert Michael Jackson, deci de muzică pop. Nu mi s-a părut în regulă.

Mai mult decât atât, nu mi s-a părut în regulă nici faptul că nu a fost un principiu pe baza căruia s-a aprobat această sumă, am întrebat, dar au fost mai mulți organizatori care au venit cu solicitare pe baza căror criterii ați ales acest concert și nu altul? pentru că acum se face și o discriminare, epntru că în această perioadă se organizează mai multe concerte în București. De ce la unel să participăm cu sume destul de importante de bani și să zicem la altele nu, care sunt criteriile? normal trebuie să urmărești aspectul legal, de legalitate, de oportunitate și criteriile pe baza cărora aprobi astfel de sume. Eu am spus, dacă dumneavoastră considerați și cei implicați consideră că este în regulă, cheltuiți acești bani pentru concert, dar nu așteptați în semnătura mea, nu așteptați avizarea mea. V-am dat un mic exemplu apropo și în susținerea ideii că sânt anumite sume la bugetele direcțiilor de specialitate, companiilor organizatoare de evenimente din subordinea Primăriei, dar acești bani cred că ar fi bine să fie mult mai bine drămuiți și monitorizați către ce zone se duc.

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Am înțeles că acest eveniment va fi de o mai mică avergură, va fi la Sala Polivalentă nu în Piața Constituției și banii nu s-au mai virat. Eu am spus dacă este legal folosiți-i, eu nu vă opresc, dacă considerați că procedura a fost și este legală, nediscriminatorie și pe criterii care pot fi explicate oricui, eu nu mă opun dar nici nu pot să scoți castanele fierbinți cu mâna mea. Și am înțeles că nu s-au mai virat, dar intenția este clară, documentele există...

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Cred că este o nedreptate în acest moment, personalul din administrația publică locală este mult mai prost plătit decât personalul din administrația publică centrală, ar fi normal ca aceste sume să ajungă la un echivalent, la un nvel comparabil, mi se pare o discriminare pentru administrația publică locală, nu este vorba că eu încurajez astfel de manifestări, dar sunt cu totul de acord cu revendicările domniilor lor și eu am interesul să lucrez cu angajați care sunt motivați, care sunt mulțumiți de salariul pe care îl primesc și care nu sunt deranjați de faptul că prestează aproximativ aceeași muncă cu un coleg dintr-un minister care este mult mai bine plătit. Este o eroare care trebuie îndreptată și dacă altă formă nu este cel puțin pentru moment, pentru a grăbi lucrurile, și această formă de protest este binevenită, din punctul meu de vedere, le-am spus reprezentanților sindicatelor de aici din primărie că au tot acordul meu să protesteze. Pentru că oricum nici nu aș fi putut fi împotrivă.

Jurnalist: [indescifrabil]... vreau să știu, ce se va întâmpla cu evenimentele .... [indescifrabil].

Gabriela Firea: Am spus puțin mai devreme că nu vor fi sub nici o formă afectate.

Jurnalist: [indescifrabil].

Gabriela Firea: Nu, era vorba despre cheltuirea banului public de către direcțiile și instituțiile din subordinea Primăriei capitalei. Concret, la cele pe care mi le-ați enumerat dumneavoastră, pentru că le-am primit și pe anumite adrese de e-mail și le-a citat o doamnă, cu siguranță vor avea loc, le voi încuraja și dacă voi fi invitată, voi și participa. Deci nu vor fi afectate, pentru că oricum nu ele sunt cele care îngreunează traficul din capitală. Repet, de la o intenție bună, exprimată de mine aseară, a ajuns altceva și de aceea am și vrut să fac aceste explicații publice și aceste lămuriri și dacă ați putea să înțelegeți că gândurile mele au fost doar pozitive, acelea de a debloca capitala, dar sub nici o formă de a înnăbuși evenimentele culturale, educative, sportive din București, v-aș mulțumi foarte mult și v-aș fi recunoscătoare, pentru că acum în ceea mă privește sunt declarații, dar mă veți urmări în întreaga activitate și veți vedea că ceea ce am spus acum se va confirma și în realitate.

Eu vă mulțumesc foarte mult, o zi bună.


Citate Video