Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Jurnalist: [indescifrabil]

Corina Fusu, ministrul interimar al Educației: Eu am venit în fața Dumneavoastră în calitate de ministru al Educației și o să răspund la toate întrebările care țin de dimensiunea pe care o conduc.

Jurnalist: [indescifrabil]

Corina Fusu: Ministerul Educației s-a... auto... Întrebarea Dumneavoastră știți, a fost excelentă pentru ministru. V-ați... Ministerul Educației s-a autosesizat asupra frecventării lecțiilor de către levii din licee, pentru că această categorie de elevi este vizată. În această dimineață noi am trimis o circulară tuturor direcțiilor generale de învățământ din toate raioanele, inclusiv municipiul Chișinău și așteptăm informația asupra absenteismului la lecții, absenteism nemotivat la lecții în ziua de ieri, 13 ianuarie 2016. Atunci când vom avea informația colectată, o să o cunoașteți și Dumneavoastră printr-un comunicat de presă.

Jurnalist: [indescifrabil]

Corina Fusu: Mai întâi trebuie să obținem informația, să vedem ce dimensiune au avut acest absenteism nemotivat, să zicem așa. Acuma este o investigație care trebuie dusă la bun sfârșit, după care o să vă putem anunța și asupra măsurilor care pot și trebuie fi luate în acest caz. Cu plăcere.