Întrebări frecvente despre abonament

1. De ce unele evenimente sunt accesibile tuturor, iar altele doar pentru abonați?

La Privesc.Eu, ținem la accesibilitate și transparență. Evenimentele publice sunt finanțate de către organizatori, iar pentru a vă aduce aceste transmisiuni, suportăm costurile asociate. Pe de altă parte, pentru evenimentele la care organizatorii nu au rezervat fonduri pentru transmisiuni, acestea sunt disponibile exclusiv pentru abonații noștri. O excepție de la această regulă o constituie evenimentele de interes major, cum ar fi activitățile Parlamentului și ale Guvernului, pe care le transmitem cu plăcere pentru toți utilizatorii.

2. Care este motivul pentru care există o taxă pentru abonament?

La fel ca și dumneavoastră, suportăm costuri de conectivitate și trafic de date pentru a vă aduce conținutul de calitate. Abonamentul nostru acoperă costurile de operare ale serverelor și volumul de trafic consumat de utilizatorii noștri. Acest lucru este deosebit de important atunci când difuzăm conținut video, care consumă mai mult trafic de date decât conținutul textual sau imagistic.

3. Alte site-uri oferă toate transmisiunile live în mod gratuit. De ce nu și Privesc.Eu?

Noi, la Privesc.Eu, am crescut semnificativ în ultimii ani, ceea ce ne-a impus să reconsiderăm modul în care acoperim costurile asociate cu transmisiunile noastre. Alte site-uri pot permite transmisiuni live gratuite fie datorită subvențiilor interne, fie datorită volumului mic de vizualizări. În cazul în care popularitatea lor crește, este posibil să revizuim și noi modalitatea de transmitere a evenimentelor.

4. De ce nu utilizați platforme precum Youtube, Livestream sau Ustream, unde serviciile sunt mai ieftine sau chiar gratuite?

Avem o arhivă impresionantă cu peste 27 mii de evenimente și zeci de TBytes de date. Niciun alt serviciu nu ne poate oferi același nivel de suport fără a impune publicitate semnificativă sau fără a risca închiderea contului nostru datorită nerespectării politicii lor.

5. Prețul abonamentului mi se pare prea mare!

Prețul abonamentului este direct proporțional cu costurile pe care le implică difuzarea unui eveniment. Vă oferim mai multe pachete din care puteți alege, pentru a ne asigura că veți găsi unul care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

6. Nu sunt interesat de un abonament. Pot plăti doar pentru un singur eveniment?

Din păcate, costul unui singur eveniment este atât de mic încât taxele bancare asociate ar consuma mare parte din suma pe care o plătiți. De aceea, vă recomandăm să alimentați contul cu un minim de 10 euro, care vă vor permite să vizualizați 10 evenimente marcate pentru abonați.

7. Sunt interesat de un abonament. Cum pot proceda?

Pentru a vă abona, aveți nevoie mai întâi de un cont Privesc.Eu. Dacă nu aveți un cont, îl puteți crea, iar dacă aveți deja unul, trebuie doar să vă autentificați. Odată ce v-ați logat, puteți alege pachetul de abonament care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și să-l achitați prin card sau PayPal.

8. Nu dețin un card de credit sau un cont PayPal. Ce opțiuni mai am?

Înțelegem că nu toți utilizatorii noștri pot folosi cardul de credit sau PayPal. În acest caz, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected], iar noi vă vom oferi alternative pentru achitarea abonamentului anual. Ne străduim să asigurăm că toți utilizatorii noștri pot accesa conținutul nostru în mod convenabil și sigur.