Regulament de utilizare al chat-ului

Chat-ul Privesc.Eu a fost creat cu scopul de a facilita discuții și comentarii pe teme legate de evenimentele transmise în direct sau înregistrate. Respectul este valorile noastre fundamentale, astfel încurajăm toți utilizatorii, indiferent de vârstă, sex, rasă, orientare sexuală, etnie, religie, apartenență politică sau alte caracteristici, să se comporte într-un mod civilizat și respectuos.

Acceptarea regulamentului următor este necesară pentru a folosi acest chat. Dreptul de utilizare este oferit gratuit, dar cu condiția respectării acestor norme. Încălcarea regulilor poate rezulta în sancțiuni, de la avertismente și ștergerea comentariilor, până la suspendarea temporară a dreptului de a comenta.

1. Norme Principale

 1. 1.1.Utilizatorii anonimi vor fi identificați automat prin o parte din adresa lor IP, pentru a asigura transparență și coerență în comunicare.
 2. 1.2.Este interzisă folosirea unor nume de utilizator ofensatoare, vulgare, calomnioase sau care promovează anumite site-uri, companii sau produse.
 3. 1.3.Respectați și urmați toate instrucțiunile și recomandările venite din partea administrației chat-ului.

Următoarele comportamente sunt strict interzise în chat-ul Privesc.Eu

 1. 1.4.Atacuri personale, limbaj abuziv, obscen sau indecent, comportament nepotrivit sau ofensator. Criticați ideile, nu persoanele care le exprimă.
 2. 1.5.Publicarea mesajelor care contravin legislației României sau Republicii Moldova, sau care incită la încălcarea legilor.
 3. 1.6.Repetarea excesivă a aceluiași mesaj (flood).
 4. 1.7.Publicarea mesajelor off-topic, care nu sunt relevante pentru subiectul discutat.
 5. 1.8.Ignorarea intenționată și repetată a regulilor gramaticale.
 6. 1.9.Scrierea exclusiv în litere mari (CAPS LOCK).
 7. 1.10.Publicarea mesajelor publicitare sau a link-urilor irelevante. Este permisă postarea link-urilor sau informațiilor care clarifică, completează sau detaliază tema discutată.
 8. 1.11.Colectarea de informații personale ale utilizatorilor, moderatorilor sau administratorilor.
 9. 1.12.Restrângerea accesului altor utilizatori la chat sau utilizarea mijloacelor care blochează sau restricționează vizualizarea mesajelor.
 10. 1.13.Discutarea activităților ilegale.

Prin postarea mesajelor pe chat-ul Privesc.Eu, sunteți responsabil pentru conținutul acestora și puteți suporta consecințele legale în cazul în care acestea încalcă regulile.

2. Recomandări

 1. 2.1.Respectați toate regulile prezentate. Nerespectarea acestora poate duce la sancțiuni, de la avertismente până la suspendarea accesului la chat.
 2. 2.2.Evitați replicile inutile sau scurte precum "?", "lol", "ha", etc. Participați la discuție doar dacă aveți ceva relevant și coerent de spus.
 3. 3.3.Nu insultați alți utilizatori. Încercați să ajutați ceilalți dacă nu cunosc anumite aspecte.
 4. 4.4.Evitați postarea unor mesaje lungi sau greu de citit care nu sunt potrivite pentru acest chat.

3. Obligațiile Utilizatorilor

 1. 3.1.Să se comporte civilizat și să manifeste respect față de ceilalți utilizatori, moderatori și administratori.
 2. 3.2.Să respecte regulamentul și să contribuie la respectarea acestuia de către ceilalți utilizatori.
 3. 3.3.Să publice comentarii relevante și adecvate, care contribuie la discuțiile constructive.

4. Drepturile Utilizatorilor

 1. 4.1.Să comenteze liber, în conformitate cu propriile convingeri, orice subiect sau eveniment prezentat de Privesc.Eu, atâta timp cât acestea respectă acest regulament și legislația în vigoare.
 2. 3.2.Să se adreseze administrației Privesc.Eu dacă consideră că le-au fost încălcate drepturile sau pentru a semnala abuzuri.

5. Privilegii în Funcție de Rang

 1. 5.1.Utilizatorii cu rang mai mare au posibilitatea de a șterge comentariile celor cu rang mai mic, în limita stabilită în funcție de rang.

6. Clauze Finale

 1. 6.1.Administrația Privesc.Eu nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul video transmis sau comentariile postate de utilizatori.

Chiar dacă facem eforturi pentru a monitoriza conținutul mesajelor, Privesc.Eu nu este responsabil pentru încălcările regulilor de către utilizatori.

Acest regulament poate fi modificat fără notificare prealabilă, așa că vă recomandăm să verificați această pagină periodic.

Ignoranța regulamentului nu este o scuză pentru încălcarea lui.

Orice încălcare a acestui regulament poate duce la avertismente sau la suspendarea accesului utilizatorilor, la discreția administrației.

Comunicați cu respect și plăcere!