Zâmbește, ești Live!

Misiunea Privesc.Eu este de a aduce evenimente importante din Republica Moldova și România direct la oameni, prin transmisii live ușor de accesat și de înțeles. Ne străduim să oferim o platformă unde evenimentele de orice fel pot fi urmărite și discutate liber, asigurând o informare corectă și deschisă pentru toată lumea.

Despre noi

Privesc.Eu este liderul în materie de transmisiuni live din Republica Moldova și România, aducându-vă cele mai semnificative evenimente din cele două țări, direct în confortul spațiilor Dumneavoastră.

Operând în metropolele semnificative de pe ambele maluri ale Prutului, echipa noastră vă aduce în direct pe parcursul fiecărei zile evenimentele care contează: ședințele Parlamentului, Guvernului, conferințe de presă, summit-uri, congrese, reuniuni, competiții sportive, festivaluri și multe altele.

Privesc.Eu se dedică promovării accesului liber și transparent la evenimente curente, permițând fiecărei persoane să urmărească evenimentele de la început până la sfârșit. Cu o simplă vizită la www.privesc.eu, aveți acces la informațiile neprelucrate, direct de la sursă, împărtășindu-vă concluziile fără manipulare, distorsiune sau cenzură. Eliminând interpretarea jurnalistică, oferim o perspectivă echitabilă și imparțială.

Toate transmisiunile video live sunt arhivate și păstrate în biblioteca digitală a platformei noastre, disponibile pentru vizionare sau preluare în orice moment. Pe platforma noastră de chat, vizitatorii pot împărtăși și discuta opiniile lor despre ceea ce se transmite.

Prezența digitală a Privesc.Eu are o amploare remarcabilă, cu o acoperire largă atât în Republica Moldova cât și în România. Portalul nostru www.privesc.eu atrage lunar aproximativ 2 milioane de vizitatori unici lunar. În plus, televizorul nostru digital (widget-ul) este prezent pe aproximativ 400 de site-uri din România și Republica Moldova, inclusiv pe paginile web ale unora dintre cele mai importante organizații guvernamentale, politice, instituții mass-media, bloguri și multe altele. Toate televiziunile importante din țară au contracte cu Privesc.Eu pentru a putea descărca înregistrările și fotografiile noastre.

Evenimente transmise live
55510
Video filmat cumulativ, ore
57146
Utilizatori unici / lună
2 milioane
Site-uri au embedat televizorul
400