Întrebări frecvente de la clienți

1. De ce să aleg Privesc.Eu pentru a difuza conferința mea?

Privesc.Eu vă oferă o transparență nemaiîntâlnită în difuzarea conferințelor. Datorită tehnologiei noastre, evenimentul dumneavoastră va fi transmis în direct, nemodificat și neîntrerupt, ajungând direct la publicul țintă. Datorită rețelei noastre extinse de distribuție, suntem cea mai mare platformă de conținut video din România și Republica Moldova, asigurându-vă cea mai mare vizibilitate.

2. Ce necesități trebuie să îndeplinesc pentru a organiza o transmisiune în direct cu Privesc.Eu?

Pentru a ne asigura că putem transmite în cele mai bune condiții, vom avea nevoie de o sursă de curent și de o conexiune la internet stabilă, fie prin cablu de rețea, fie prin Wi-Fi, în cazul în care semnalul 4G nu este suficient de puternic.

3. Vine Privesc.Eu la toate tipurile de evenimente?

Ne dedicăm aducerii evenimentelor importante și relevante la publicul nostru. Astfel, ne concentrăm pe evenimente la care putem colabora cu un organizator, care ne poate furniza detalii despre durata și natura evenimentului. Nu promovăm sau participăm la evenimente care incită la violență.

4. Câte camere folosiți pentru transmisie?

Privesc.Eu se mândrește cu eficiența costurilor și eficiența tehnologică. Acest lucru înseamnă că, în timp ce transmitem live folosind o singură cameră și un microfon până la 4 camere cu mixare, calitatea transmisiunii rămâne la cel mai înalt nivel.

5. Pot să încarc propriul meu filmuleț pe Privesc.Eu?

Pentru a ne menține standardul de conținut și pentru a ne asigura că publicul nostru primește doar cea mai înaltă calitate, încărcăm doar evenimente filmate de echipa noastră de operatori.

6. Pot să difuzez propriul meu serial pe Privesc.Eu?

Sigur că da, însă doar dacă acestea sunt înregistrate de către unul dintre operatorii noștri.

7. Când trebuie să anunț Privesc.Eu despre evenimentul meu?

Pentru a vă asigura că putem fi prezenți și că putem transmite evenimentul dvs., vă rugăm să ne informați cât mai repede posibil, dar cel mai târziu cu 24 de ore înainte de începerea evenimentului.

8. Unde pot vizualiza transmisia live a evenimentului meu?

Evenimentul dvs. va fi disponibil pentru vizionare în direct pe pagina principală a site-ului Privesc.Eu, pe pagina dedicată evenimentului, în newsfeed-ul de pe Facebook sau pe site-urile partenerilor noștri.

9. De ce Privesc.Eu percepe o taxă pentru serviciul de live streaming?

Fiind o platformă online, costurile noastre diferă de cele ale televiziunii tradiționale. Fiecare vizualizare implică consumul de trafic de internet pe care noi îl achităm providerului nostru, plus costurile de întreținere a serverelor pentru a asigura disponibilitatea continuă a serviciului.

10. Care sunt tarifele pentru serviciile Privesc.Eu?

Costurile noastre sunt calculate per minut și variază în funcție de locația și durata evenimentului.

11. Cum se realizează plata pentru serviciile Privesc.Eu?

Plata se efectuează după difuzarea evenimentului, bazându-se pe numărul de minute contorizate și după emiterea facturii fiscale.

12. Cum pot obține înregistrarea video a evenimentului meu?

Înregistrarea video a evenimentului este disponibilă numai pentru clienții care au plătit pentru serviciul de transmisiune live. Ne puteți contacta pentru a solicita linkul de descărcare.

13. Cum pot include transmisia live a evenimentului meu pe site-ul meu?

Simplu, faceți click pe butonul "Include" situat sub playerul video. Acest lucru va genera un cod HTML pe care îl puteți copia și insera pe propriul dvs. site.

14. Cât timp va fi păstrată înregistrarea video a evenimentului meu în arhiva Privesc.Eu?

Arhiva noastră este permanentă. Asta înseamnă că înregistrarea video a evenimentului dumneavoastră va fi păstrată pentru totdeauna.

15. De ce numărul de alerte pentru evenimentul meu este mic?

Utilizatorii noștri se pot abona pentru a primi alerte pentru categoriile de evenimente care îi interesează. Prin urmare, numărul de alerte depinde de interesul utilizatorilor pentru tipul de eveniment pe care îl organizați.

16. Am observat televizorul Privesc.Eu pe multe site-uri, dar evenimentul meu nu a fost afișat. De ce?

Site-ul nostru poate afișa un număr nelimitat de evenimente live, dar în cazul televizorului Privesc.Eu, pe site-urile partenere, se poate afișa un singur eveniment. Alegerea evenimentului care este afișat este la latitudinea proprietarului site-ului.