Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Valeriu Streleț: Foarte complexă, multilaterală, cu emoții pe alocuri, cu constatări că în Republica Moldova se cer schimbări profunde. Deciziile noastre sunt cele de care depind în viitor soarta Republicii Moldova, soarta reformelor. Partidul Liberal Democrat a fost tot timpul nucleul acestor reforme, acestor procese și a fost motorul acestor procese. Anume în cheia conștientizării rolului Partidului Liberal Democrat și a faptului că după evenimentele de ieri care au fost regizate, înscenate, bine pregătite, unilaterale, selective, să le numim, cu toate că calificările sale, se cer acțiuni foarte ferme pentru a scoate Republica Moldova dintr-un cerc vicios, dintr-o captivitate. Și o putem face împreună participând în continuare în anumite condiții, pe o anumită perioadă, la guvernare și formulând niște cerințe foarte ferme de reformă care în dependență de executarea lor, vom decide ce facem mai departe.
O să le aflați în zilele următoare.

Jurnalist:
[nedeslușibil]

Valeriu Streleț:
PLDM rămâne la guvernare. PLDM va fi un partid vocal. Un partid al acțiunii. Un partid care va veni cu multe inițiative, poate foarte incomode pentru... unii parteneri de coaliție, un partid care va fi alături de oameni, un partid care va acționa cu responsabilitate pentru prezentul și viitorul Republicii Moldova.

Jurnalist:
[nedeslușibil]

Valeriu Streleț: Nu vom anticipa nimic. Noi vom veni cu acțiuni și sperăm să reușim. Atât. Noi nu anticipăm careva blocaje sau careva eșecuri. Noi sântem orientați pentru a obține rezultate.

Jurnalist: [nedeslușibil]

Valeriu Streleț: Le veți afla pe parcurs. Astăzi un eveniment. Vor mai urma și alte evenimente. Așa, pas cu pas, le veți contabiliza și vă veți convinge că Partidul Liberal Democrat a început să acționeze în maniera mâinelor dezlegate fiind ghidat de Constituția Republicii Moldova, Legea cu privire la Guvern, programul de activitate a Guvernului și alte documente legale.

Jurnalist: [nedeslușibil]

Valeriu Streleț:
De anumite condiționalități, haideți să fim colegi, haideți să nu promovăm anumite schimbări pe anumite domenii, fiindcă asta este sensibil pentru anumite partide. Acum cu certitudine toți se vor convinge că vom urma cu strictețe programul de guvernare și interesele societății și ale oamenilor.

Jurnalist: [nedeslușibil]

Valeriu Streleț: Atât, vă rog.

Citate Video