Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Klaus Iohannis: Bună ziua! Am acceptat demisia Prim-ministrului Ponta. Am decis, astăzi, să numesc în poziția de Prim-ministru interimar pe domnul Ministru Sorin Câmpeanu. Am semnat acum, înainte de conferința de presă, ambele decrete. Am urmărit aseară, cu mare atenție, manifestațiile de stradă. Sunt foarte mulțumit că au fost manifestații fără violențe, fără exagerări și am un mesaj important pentru toți cei care au fost și aseară și alaltăieri în stradă: V-am văzut, v-am auzit, voi ține cont de solicitările voastre!

Am decis ca în continuarea consultărilor cu partidele politice, pe care le-am planificat pentru astăzi și pentru mâine, să consult în premieră un nou actor: societatea civilă. Voi convoca pentru vineri după–amiaza un grup care reprezintă atât societatea civilă, cât și ceea ce se numește strada. Este important pentru mine și doresc să le cunosc părerile și opțiunile. În acest fel voi cunoaște, atunci când voi lua o decizie, și opțiunile partidelor politice, dar, și acest lucru mi se pare important, opțiunile societății civile.
Vă mulțumesc!


Citate Video