Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Marcel Răducan: Deci, dacă ați fost atenți în cadrul ședinței, Partidul Democrat, sau reprezentanții Partidului Democrat au declarat că vor susține acest proiect, dar noi cu părere de rău nu am văzut ce au propus colegii astăzi și nu putem să votăm un proiect unde este vorba despre compensații neavând consultări cu Guvernului. Fiindcă odată ce este vorba de alocații financiare, trebuie să vedem de unde vor fi aceste sume și care este mecanismul. Colegii astăzi au prezentat un proiect. Ne-am înțeles că discutăm pe seama proiectului dat. Poate chiar vom veni și noi cu careva propuneri penru îmbunătățire, fiindcă suntem conștienți că este vorba binevenit, dar să vedem de unde luăm surse. Fiindcă au fost mai multe proiecte de gen care a fost propus astăzi și până la urmă nu s-au dus până la sfârșit, nu s-au îndeplinit. De atâta, vedem ce au propus, vedem cum va fi mai departe și suntem gata.

Jurnalist: [nedeslușibil]

Marcel Răducan: Deci, ceea ce am auzit, nu am citit. Odată ce o să citim, o să venim cu concretizări. Mulțumesc.

Jurnalist: [nedeslușibil]

Marcel Răducan: Păi am zis de câteva ori. Mulțumesc.

Jurnalist: Vrem să vă întreb și despre declarațiile făcute astăzi de președintele interimar al PLDM.

Marcel Răducan: Deci, nu am... Am fost în ședința comisie de la orele 10 și nu am văzut nici o declarație politică. Mă documentez și după aceea discutăm. Mulțumesc.