Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Jurnalist: Vrem să vă întrebăm despre incidentul de la Soroca, domnule Balan.

Oleg Balan: Care incident?

Jurnalist: De la vânătoare.

Oleg Balan: Deci vânătoarea a fost legală în cadrul legal, dar în timpul vânătorii unul din participanți la vânătoare a avut... a fost rănit. Deci, rănile nu sunt grave. Însă întradevăr a fost rănit. Au fost ridicate armele la toți participanții la vânătoare. Urmează să vedem dacă putem stabili din ce armă s-a tras. Doar că a fost rănit în două locuri și aici se presupune că s-au tras simultan două focuri. Vom vedea mai multe. La moment n-aș putea să vă declar, deoarece toată ziua am fost prin ședințe.

Jurnalist: Spunea domnul Munteanu că este vorba despre niște persoane cu nume sonore care au participat la vânătoare.

Oleg Balan: La moment nu pot să vă spun cine a participat la vânătoare. V-am zis că nu am avut timp să mă informeza suficient. Sunt 7 persoane care au participat la vânătoare. Până seară probabil aș putea să facem un comunicat de presă unde să știți detalii.

Jurnalist: Cineva a fost interogat deja, chemat la audieri.

Oleg Balan: Sigur. La momentul când s-a declarat pentru că de data aceasta nu s-a ai ascuns. S-a declarat la poliție că a avut loc acest incident. S-a deplasat la fața locului. Deci, a fost internat în spital. Apoi a fost adus la Spitalul Republican din Chișinău. Deci, poliția cunoaște toate detaliile.