Urmărește canalele noastre de Telegram pentru a afla despre începutul evenimentelor transmise live în România și Republica Moldova

Gheorghe Brega, prim-ministrul interimar al Republicii Moldova: Pe scurt, aștept întrebările Dumneavoastră.

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: Deci, Dumneavoastră ați încurcat adresa. Candidatura domnului Plahotniuc nu la Guvern se face, dar la Parlament. Întrebați-i pe cei de la Parlament, majoritatea. Deci, nu e problema guvernului candidatura. Guvernul are alte priorități.

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: Cineva spunea că astăzi o să fie 40 grade căldură. Mulțumesc. Următoarea întrebare.

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: Da, decorări De ce? Nu vă pot spune la fiecare medic, fiindcă au fost 5-6 medici, 3 de la Ministerul de Interne, dar domnului ministru de stat Arafat deci este vorba de Gloria Muncii. Am solicitat președintelui. O să vedem ce o să spuie președintele. Pentru că datorită lui s-a organizat foarte repede, în 24 de ore practic s-a organizat totul.

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: Da, cunosc. Astăzi dimineața la ora 7 am avut o informație. Eu țin legătura în permanență. Știu destul de bine profesia și sunt cointeresat. Deci, la moment starea lor este gravă, stabilă, dar cu o dinamică pozitivă. Dinamica este pozitivă și asta foarte mult mă bucură.

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: Ce aveți în vedere?

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: Aveți în vedere cazul [indescifrabil] sau cazul?

Jurnalist: [indescifrabil]

Gheorghe Brega: De la noi. De la noi din câte am informații de ieri la amiază, nu știu azi la moment pentru că au mai apărut niște probleme, deci starea lui este gravă, dar stabilă. Vă mulțumesc.